Order barang dari China, 1 Unit pun dapat harga Murah terbaik!

Assalammualaikum, :D

Sebenarnya aku ni tengah busy mencari perabot scandinavian. Ada 2 je lagi tak cukup, arm chair tapi harga armchair ya ampun 1kerusi je RM300 ke atas. Nak beli 2 unit, RM600 tu pun kalau jumpa RM300/unit. Ada yang harga beribu tau untuk 1 unit woiii...menangis!

Tapi harini, aku jumpa satu ebook yg ajar cara beli barang dari China walau 1 unit pun dapat harga murah. Yang menariknya, supplier ni mmg owner Ebook ni yang bagi. Fuhh, terbaik.

So, aku dah beli ebook tu. hehe

https://goo.gl/XDQ4o9


Lagi yg best : Korang deal direct supplier tau, lepas tu berbual dalam bahasa Cina, korang yang tak tahu langsung bahasa Cina mmg sesuai beli Ebook ni sebab dia ajar macamana cakap cina. Ala, bukan belajar bahasa Cina ok, tapi ajar macamana reply dalam bahasa Cina. Ala-ala google translate gitu la kaedahnya. 

Korang nak beli? Ni link > Ebook China Method

Comments

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga