Pernah makan Anggur Panjang?

Selalu kita makan anggur bulat je kan, pernah tak korang makan anggur jenis panjang? Omputih panggil Moon Drop Grapes. Cantik kejadiannya. 

Aku first time jumpa Moon Drop Grapes ni masa pergi ke De Centrum Mall. 

Tengok macam pelik je buah ni, so tanya pekerja sana, diorang cakap tu anggur.  Suami aku cakap nak try, sebab kalau tak try tak tau macamana rasa dia. So, aku pun ok je lah. hehe

Balik je rumah, tak menyabar aku terus basuh anggur tu terus makan. Rasa dia? Biasa je rasa macam anggur biasa tapi kurang manis ada masam-masam sikit. Ok lah untuk setahun sekali rasa, hahaha.

From google, sebab gambar aku snap tak lawa. kah kah kah

Harga? 1 box ni = RM11.99


Comments

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga