Kreatif

Idea untuk  berinovasi dengan rumah sendiri! Hehe..
Jom kita berkitar semula dan menjimatkan kos! :)



 1. Ni kalau ada rumah sendiri best jugak buat camni, :)


 2. Guna gulung tisu pun boleh, kreatif kau~


 3. Beli perabot kat kedai 2hand, terus buat camni, cantik!



 4. Yang ala-ala rotan ni kalau tak silap RM2 je kot..ha, bila tengok lampu ni, macam harga berpuluh2 jugak kan..:)


5. Tak tau pemberus cat yang macam ni ada jual ke tak, kalau ada, aku nak beli! hihi

 6. Boleh buat art ni dengan anak2, cop2 suka dorang..^_^

 7. Tak sabar nak bagi anak duduk bilik sendiri pastu decorate camni!


 8. Nampak macam real kan? Padahal dia pakai paku je untuk sangkut baju tu...huhu


9. Boleh buat kat rumah, ala-ala ikea gitu~



Nota : Sesiapa yang ada gambar kreatif, meh la share sama, emailkan ke : hacumhaha@yahoo.com

Comments

Dirax Ira said…
Jom join http://dirax.blogspot.com/2014/05/hello-may-giveway-by-dirah.html

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA