Posts

Blogger otai pun x cam kamu...=,="

ehh2...aku nak bercakap nih..kenapa ade blogger mempertikaikan tentang hak2 blogger2 lain....


sukatilah dorang nak tulis ape dalam blog dorang....sebab tu blog dorang....
x perlu la komen sampai lebih2 kan....(.,kesian kat blogger tuhh..T_T.)
x pulak blog cakap x boleh tulis tentang diri sendiri...betul kan??(ke aku salah??)


kalau da x suka tu...just delete or jangan la jadi follower blog tuhhh....senang kan....
sebab sesetengah orang suka meluahkan apa yg dorang rasa di blog....same gak cam aku....
blog ni...bukan nye ade limit : e.g ::  wehhh..blog tu untuk bagi info kat orang lah!...
ade ke blog cakap camtu mase korang sign up blog????....(errr....aku rase xde....ke aku silap lagi??)


yg peliknya....blogger2 yg otai pun x pulak bagi komen yg melampau2 cam blogger tuhh....haihhh....pelik betol aku...=_="


ermmm..maaf lah ye kalau aku cakap melampau nih...aku x bermaksud pun begitu...aku hanya ingin jadi JURI..hehehhe...bye3


p/s : saya bukan nak carik gaduh yee....saya perempuan...saya taku…

Doa seorang emak/ibu..

Image
setiap kali aku nak exam...aku akan kol mak aku....n perbualan kami macam ni...
aku : mak..arini sy ade paper...doakan sy leh jawab yer mak...mak aku akan cakap : gud luck...buat btol2...mak doakan kamu.... actually...ayat ni...aku dah dengar n guna banyak kalimase aku dari kecik lagi..(ayat asal dalam bahasa sarawak..tp di translate by aku sendiri.)...hihihih..tapi...tapi tapi......

aku x pernah bosan melafazkan & mendengar ape yg mak aku tuturkan...
*rindu mak aku...(",)
kenape??sebab aku tahu yg doa seorang emak/ibu sgt penting...n aku lebih bersemangat jawab exam ngn ade nyer doa and sokongan dari emak/ibu & ayah aku...:D
ha...bercakap tentang doa nih....ustazah aku pernah cakap ttg keajaiban doa anak kecil yg belum baligh...*oppss...lari dari topik jap eyyyhh....