Posts

Saya curi Header Blogger...sorry..:(

ha!..jangan salah faham dengan tajuk entri saya tu ye...
sini saya nak maklumkan..nanti saya akan buat sesi pengajaran buat blog...

so saya memohon jasa baek blogger2 di malaysia nih...saya nak jadikan blog korang sebagai example tuk org yg bakal di ajar oleh saya ye....so,yang demikian,saya mintak maaf kalau terambik blog korang sebagai example...

tapi percaya lah ye,saya xde intention yg x baek pon...ngegegege~~

*bercakap dengan penuh kesedaran...kepada blog2 blogger yg terambek sebagai example..saya mintak maaf la ye...:)...

sekian...

Mengajar Orang Buat Blog...takut kot!

ha..cam ni citernye...aku telah mendapat offer ye utk mengajar orang buat blog...
agak takut sebenarnye..sebab aku bukan lah taiko dalam bidang blog2 nih...
tapi sebab aku nak belajar ye mengconfidentkan diri di khalayak ramai...
so,aku pun membuat keputusan tuk menerima offer tu....

korang rase aku layak tak mengajar orang buat blog ni??
woi!..bagi r support kat aku....nervous tahap mengeletar lutut nih...errr....

bagi cadangan sikit ap yg aku nak ajar bleh tak???...please...

ok,tarikh aku kene mengajar ni...lagi seminggu dari sekarang...
and lepas tuh..aku kene mengajar pelajar yg umur nye dalam lingkungan 15-30tahun...
gila takut aku oi!...kang ade orang tanye soalan pelik2..
tak ke naya aku...takut...:(....

tapi aku kene buat!chaiyok ye YAN SAFLINA!...