Posts

Baucar RM50

Yeay! dah dapat baucar buku...RM200!..thx to kerajaan sebab sponsor yer baucar buku nih..:D
*tersenyum girang*

mula2 dapat baucar,aku da plan da nak beli komik...-->>komik cinta<<
tapi,lepas tu aku pk balek...baek aku beli something yang lagi berfaedah daripada tu...
so...aku habis kan RM50 dengan membeli stapler, pen and colour paper!..ups!..aku ade beli buku jugak lah...

Tajuk buku yang aku beli : I love u too! ha! jangan ingat ni novel tau!..ni tentang sketsa rumah tangga...heheheh...*gatal* anyway,buku ni sangat best di baca..sebab cara penulis menyampaikan jalan cerita sangat sempoi tp menggunakan bahasa yg sangat mudah di fahami...:) selain tu, ade jugak hal2 ibadah harian di sentuh..:)
cover buku ni agak jiwang ye..tp nice...so,utk lelaki yg nak beli buku ni,x usah la nak segan2 ye..:P

then satu lagi buku yang aku beli : kartun malaysia : Lat...* yang ni aku xleh nak bagi link sbb x tau nak bagi link ape..heheh...
tp yang pasti buku ni sangat banyak pengajaran dy..bukan se…

industrial training....=="

halamakka waiii...lame gile dah x update blog...hmmm...

well,skang ni dah jadi LI student...*psst..aku x tau LI tu ape sebenarnye..yang aku tau..aku ni tengah praktikal....ape??banyak keje??..huh!bosan ade lah..huhu..tp best jugak orang x bagi keje kat kite...just takut je ar..mase presentation nanti nak buat present ape an...

ouh ye...hmm...jap ag aku dah berumur 20 taun..mungkin aku dah matang kot lepas berusia 20 tahun..ye r..dulu2 mase umok belas2...buat perangai pun orang tau aku ni muda...almaklum la muke awet muda...macam ROZITA CHE WAN!..wakakaka!!

okeh!untuk kulit yang halus dan mulus dan gebu..amalkan penggunaan madu setiap malam sebelum tido..gune 15 minit ye kat muke..pastu g cuci...ha! jangan x cuci pulak..kang muke tu di ziarah semut...x pasal2 muke korang merah2 kene gigit oleh sekawan semut yang kehausan kemanisan...kah kah kah kah..

dah aku x de mood nak bergurau..aku choww dulu..takut kang orang tengok aku online...terus bagi aku markah rendah utk praktikal!...mmg x mau …