Posts

21 DULANG BERBALAS 23 DULANG..(^_^)

Image
pertama sekali...apa perasaan anda setelah bertukar status menjadi tunangan orang? JAWAPAN : EXCITED! dalam mase yang same sangat2 x sangke da jadi tunangan orang yang saya sayang dan cinta..:P
Ucapan anda ? JAWAPAN : first of all, thank ALLAH sbb bagi peluang untuk kami berdua teruskan hubungan untuk ke level ni, insyaALLAH, dengan adanya keberkatan dalam hubungan ni, kitorang akan ke next level pulak kalau sudah sampai masanya...:) n opkoz! thankz to mak 2 bapak sebab mok ikot kamek pun tema kaler! hahahaha! waima susah nak carik paper beg macam kaler yang kamek mok, pendek cita dari A to Z kmk nang mok pink ngan biru n puteh....even sampei ke tapak mangkok pun..hehehe..:P...
to my uncle and aunt,thankz ngan usaha tak orang yang kamek x mintak pun kitak orang berik juak...yang terBAEK gik ya! thank ow! uncle and aunt, nenek serudin ngan nek taib...nang bez la sebab nambah hantaran! menjadikan 23 igek! hehehe...:) to yak azli! thankz to the pelamin! thankz to hantaran yang sangat cante…

Baucar RM50

Yeay! dah dapat baucar buku...RM200!..thx to kerajaan sebab sponsor yer baucar buku nih..:D
*tersenyum girang*

mula2 dapat baucar,aku da plan da nak beli komik...-->>komik cinta<<
tapi,lepas tu aku pk balek...baek aku beli something yang lagi berfaedah daripada tu...
so...aku habis kan RM50 dengan membeli stapler, pen and colour paper!..ups!..aku ade beli buku jugak lah...

Tajuk buku yang aku beli : I love u too! ha! jangan ingat ni novel tau!..ni tentang sketsa rumah tangga...heheheh...*gatal* anyway,buku ni sangat best di baca..sebab cara penulis menyampaikan jalan cerita sangat sempoi tp menggunakan bahasa yg sangat mudah di fahami...:) selain tu, ade jugak hal2 ibadah harian di sentuh..:)
cover buku ni agak jiwang ye..tp nice...so,utk lelaki yg nak beli buku ni,x usah la nak segan2 ye..:P

then satu lagi buku yang aku beli : kartun malaysia : Lat...* yang ni aku xleh nak bagi link sbb x tau nak bagi link ape..heheh...
tp yang pasti buku ni sangat banyak pengajaran dy..bukan se…