Posts

Kehidupan mengajar aku erti kematangan...

Alhamdulillah...setelah menempuh pelbagai dugaan... akhirnya kehidupanku kembali tenang dan semakin bahagia dengan adanya dia di sisi... terima kasih ya ALLAH....
dah puas aku menangis sambil meredhai apa yang berlaku sepanjang perjalanan hidup ini... dengan kehadiran si dia yang sentiasa memberi sokongan moral dan mental untuk aku.. aku berjaya sekali lagi berdiri.. tersenyum dengan gurau sendanya... aku bersyukur di pertemukan dengan dia...
setahun mengenali dia,aku bertekad utk mengikat tali pertunangan antara kami... ALHAMDULILLAH..keluarga masing2 setuju... tanggal 21 April 2012... aku sah menjadi tunangan kepada Danial Azarul...




21 DULANG BERBALAS 23 DULANG..(^_^)

Image
pertama sekali...apa perasaan anda setelah bertukar status menjadi tunangan orang? JAWAPAN : EXCITED! dalam mase yang same sangat2 x sangke da jadi tunangan orang yang saya sayang dan cinta..:P
Ucapan anda ? JAWAPAN : first of all, thank ALLAH sbb bagi peluang untuk kami berdua teruskan hubungan untuk ke level ni, insyaALLAH, dengan adanya keberkatan dalam hubungan ni, kitorang akan ke next level pulak kalau sudah sampai masanya...:) n opkoz! thankz to mak 2 bapak sebab mok ikot kamek pun tema kaler! hahahaha! waima susah nak carik paper beg macam kaler yang kamek mok, pendek cita dari A to Z kmk nang mok pink ngan biru n puteh....even sampei ke tapak mangkok pun..hehehe..:P...
to my uncle and aunt,thankz ngan usaha tak orang yang kamek x mintak pun kitak orang berik juak...yang terBAEK gik ya! thank ow! uncle and aunt, nenek serudin ngan nek taib...nang bez la sebab nambah hantaran! menjadikan 23 igek! hehehe...:) to yak azli! thankz to the pelamin! thankz to hantaran yang sangat cante…