Posts

Sepanjang malam aku dok fikir..nak tambah barang ape ehhh utk bisnes..hmmm... last2 aku dapat idea buat gift set utk yg tersayang ni....huhu mcm2 aku dok fikir..nak buat ape,nak letak ape... last2 pilihan paling cool adalah letak kad ucapan ngn frame.. n satu benda yang akn jadi benda  yang utama... yg frame tu,,,customer bagi gambar..aku cuci then aku akan framekan... utk kad pulak,,,dorang bagi ucapan..aku tulis..xpun aku taip je gune computer...huhu tu depend ngn customer punye permintaan la... nak kad ape...kad happy birthday ke,greatest dad ke...mcm2 lh... aku utamakan pelanggan punye taste...hohoho
penat jugak nak fikir nak deal ngn supplier... tp aku xnak give up... walaupun bisnes ni awal lagi... dan sudah  berada dalam keadaan yg agak selesa... n aku xnak lah semudah tu terus nak senang lenang je...kan2.... tapi apa pun aku bersyukur...sebab customer percayakan aku..ngee!
nak tengok set2 yang aku jual?meh2 tengok... ade kat sini : Business Berjaya Online
actually nak upload,tap…

Kehidupan mengajar aku erti kematangan...

Alhamdulillah...setelah menempuh pelbagai dugaan... akhirnya kehidupanku kembali tenang dan semakin bahagia dengan adanya dia di sisi... terima kasih ya ALLAH....
dah puas aku menangis sambil meredhai apa yang berlaku sepanjang perjalanan hidup ini... dengan kehadiran si dia yang sentiasa memberi sokongan moral dan mental untuk aku.. aku berjaya sekali lagi berdiri.. tersenyum dengan gurau sendanya... aku bersyukur di pertemukan dengan dia...
setahun mengenali dia,aku bertekad utk mengikat tali pertunangan antara kami... ALHAMDULILLAH..keluarga masing2 setuju... tanggal 21 April 2012... aku sah menjadi tunangan kepada Danial Azarul...




21 DULANG BERBALAS 23 DULANG..(^_^)

Image
pertama sekali...apa perasaan anda setelah bertukar status menjadi tunangan orang? JAWAPAN : EXCITED! dalam mase yang same sangat2 x sangke da jadi tunangan orang yang saya sayang dan cinta..:P
Ucapan anda ? JAWAPAN : first of all, thank ALLAH sbb bagi peluang untuk kami berdua teruskan hubungan untuk ke level ni, insyaALLAH, dengan adanya keberkatan dalam hubungan ni, kitorang akan ke next level pulak kalau sudah sampai masanya...:) n opkoz! thankz to mak 2 bapak sebab mok ikot kamek pun tema kaler! hahahaha! waima susah nak carik paper beg macam kaler yang kamek mok, pendek cita dari A to Z kmk nang mok pink ngan biru n puteh....even sampei ke tapak mangkok pun..hehehe..:P...
to my uncle and aunt,thankz ngan usaha tak orang yang kamek x mintak pun kitak orang berik juak...yang terBAEK gik ya! thank ow! uncle and aunt, nenek serudin ngan nek taib...nang bez la sebab nambah hantaran! menjadikan 23 igek! hehehe...:) to yak azli! thankz to the pelamin! thankz to hantaran yang sangat cante…

Baucar RM50

Yeay! dah dapat baucar buku...RM200!..thx to kerajaan sebab sponsor yer baucar buku nih..:D
*tersenyum girang*

mula2 dapat baucar,aku da plan da nak beli komik...-->>komik cinta<<
tapi,lepas tu aku pk balek...baek aku beli something yang lagi berfaedah daripada tu...
so...aku habis kan RM50 dengan membeli stapler, pen and colour paper!..ups!..aku ade beli buku jugak lah...

Tajuk buku yang aku beli : I love u too! ha! jangan ingat ni novel tau!..ni tentang sketsa rumah tangga...heheheh...*gatal* anyway,buku ni sangat best di baca..sebab cara penulis menyampaikan jalan cerita sangat sempoi tp menggunakan bahasa yg sangat mudah di fahami...:) selain tu, ade jugak hal2 ibadah harian di sentuh..:)
cover buku ni agak jiwang ye..tp nice...so,utk lelaki yg nak beli buku ni,x usah la nak segan2 ye..:P

then satu lagi buku yang aku beli : kartun malaysia : Lat...* yang ni aku xleh nak bagi link sbb x tau nak bagi link ape..heheh...
tp yang pasti buku ni sangat banyak pengajaran dy..bukan se…

Kad raya version E-kad N video...♥

Image
ini kad raya...ehh...e-card aku kat dy...aku x print cam dy wat..aku just bagi dy melalui html...:)

yang ni pulak video yg dia bagi kat aku..:D
klik ini untuk lihat yaww...

oKEH...sekian tuk kali ni.babai...:P