Posts

RM100 - RM5000 nak x?

Image
teringat aku sebelum aku join BIZ ID neh...orang tag gmbr duit je aku remove, menyampah tengok bende2 camtu..takut la scam kan... dunia sekarang,macam2 boleh jadi...tu yg aku x brani nak amek risiko tu... tapi one day, aku ternampak sorang member fb aku publish n tag gmba ni kat aku..aku ape lagi,terus je berdebat ngn dy.. "asal ko join benda ni..ko rugi kang baru tau"..pastu dy terus explain n tunjuk bukti dalam cimbclicks dy...aku terdiam. n perdebatan tu habis kat situ je...
n then one day, aku hadapi kesesakan duit sangat2...tapi aku bernasib baek customer ramai pulak datang beli barang kat bisnes shop aku  :Business Berjaya Online.
n then bile dah dapat untung, aku labur duit RM100 tu kat dalam biz neh..lame gak ahh aku nak tunggu respon,neves gak mase tu,takut2 kang duit aku kene songlap, rugi tu...n semalam,aku dapat butiran yg aku dah aktif..so,aku bleh start biz neh....
so far,ALHAMDULILLAH,lepas aku berusaha, aku dapat modal aku balek RM100,skang aku bergiat lagi …

Teddy Bear Besar Murah!

Image
Teddy Bear Besar Gedabak Dan berkualiti!!





semua teddy bear ni di ambik dari Shanghai,China..Kualiti x perlu di pertikaikan lagi...mmg cool..:D berminat x? huhu
berminat bleh email di : hacumhaha@yahoo.com
aku dah ada satu...korang bile lagi? heheh
thankz utk si dia sbb bg teddy bear! heheh..ingat lagi mase tu kat airport awak bagi kat saye! cheh! bercerita pulak aku ni kann kan....:P ok bai.