Posts

2 Professor temui cara utk menukar bakteria Kepada Emas

Image
Washington : Saintis telah menemui bakteria yg mempunyai keupayaan untuk menghasilkan emas 24 karat. >>>>Klik sini, sini,sini,sini, sinidannnn sini...<<<
Dikatakan ketika di uji kaji, emas itu secara tiba2 keluar dari barang ujikaji yg di sertai bakteria.
Lihat Berita Penuh di sini : Bakteria Jadi Emas


Nak tengok video Bakteria jadi emas, sila klik pada gmbr di bawah...:)




Sepanjang malam aku dok fikir..nak tambah barang ape ehhh utk bisnes..hmmm... last2 aku dapat idea buat gift set utk yg tersayang ni....huhu mcm2 aku dok fikir..nak buat ape,nak letak ape... last2 pilihan paling cool adalah letak kad ucapan ngn frame.. n satu benda yang akn jadi benda  yang utama... yg frame tu,,,customer bagi gambar..aku cuci then aku akan framekan... utk kad pulak,,,dorang bagi ucapan..aku tulis..xpun aku taip je gune computer...huhu tu depend ngn customer punye permintaan la... nak kad ape...kad happy birthday ke,greatest dad ke...mcm2 lh... aku utamakan pelanggan punye taste...hohoho
penat jugak nak fikir nak deal ngn supplier... tp aku xnak give up... walaupun bisnes ni awal lagi... dan sudah  berada dalam keadaan yg agak selesa... n aku xnak lah semudah tu terus nak senang lenang je...kan2.... tapi apa pun aku bersyukur...sebab customer percayakan aku..ngee!
nak tengok set2 yang aku jual?meh2 tengok... ade kat sini : Business Berjaya Online
actually nak upload,tap…