Posts

Alhamdulillah....Sehari dapat RM300! :d

Image
Alhamdulillah..syukur sangat2...business melalui online ni best sangat2..hehhehe...memang memberi inspirasi supaya aku tak sambong blaja dah...lol~ hahhahaha....
apa yang penting, kita jalankan business dengan jujur dan beretika...
setiap hari mintak di permudahkan segala urusan...insyaALLAH, di permudahkan....




ha..sape2 yg ade Business Online kat Facebook tapi likes kurang...
bleh dapatkan servis dari saya, sebab sy buat video apps kat facebook...:D
contoh video apps : http://on.fb.me/TBQufW

yg menarik tentang Video Apps ni :

1) Auto Tag ke 3 friends 
2) Auto Post ke Wall
3) Video Apps ni akn bertahan sampai bila2...
sy akan blast di Fanpage yg ade 403k Likes..

Harga Pakej :
1 Video Apps = RM30/Page
5 Video Apps = RM70/Page
Unlimited Apps (tapi saya boleh buat sampai 40 apps ke bawah je)= RM120/Page




berminat bleh pm saya di sini : http://www.facebook.com/messages/yan.saflina atau pun msg 0135626883



Tq!!







Suamiku...Syurgaku...

Image
Sukanya...;')
Suamiku..........Syurgaku...