Posts

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

Image
Klik pada gambar untuk join..:)

Nak Join Contest yang menawarkan hadiah ini : 

Tempat pertama : Bahan bacaan bernilai RM50Tempat kedua : Bahan bacaan bernilai RM30Tempat ketiga : Bahan bacaan bernilai RM20
Klik gmbr untuk join..:D




Ni gmbr yg sy pertaruhkan..^^


Gambar adik2 saya..:D Aboy dan Alin.... Comel je dorang bg kiss tu..:D ...terserlah keceriaan dorang.^^


Alhamdulillah rezeki..:)

Image
Salam dan Hai! :D 

Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad...dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D
Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu...mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg...tanye pasal produk, servis likes....bagai2....sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoopagi tu....penat jugak nak menjawab...huhuhu
Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan...semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item...tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)
Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D


Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)