Posts

Alhamdulillah rezeki..:)

Image
Salam dan Hai! :D 

Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad... dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D
Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu... mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg... tanye pasal produk, servis likes....bagai2.... sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoo pagi tu.... penat jugak nak menjawab...huhuhu
Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan... semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item... tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)
Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D


Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)

rabbi yassir wa la tu'assir

rabbi yassir wa la tu'assir
Kini Ramai sudah TERJEBAK dengan bisnes Online ...:) 
Aku merupakan salah satu daripadanya..
Sebulan, mencecah RM Ribu  kekadang..walaupun cuma bekerja melalui online..Alhamdulillah....
Langkah persediaan ku...melangkah ke bidang hartanah....insyaALLAH... Target ku memiliki Rumah sendiri tahun depan dengan suami..:)  Walaupun ade suara2 sumbang cuba mematahkan semangat aku....contoh : x boleh la nak miliki rumah....perlu duit banyak....pok pek pok pek...
Arghhh terpulang la...aku ade niat...aku dah pasang niat...aku akan berusaha....

Bulan depan nak daftar Syarikat dengan Suami....:)  Moga di permudahkan segala urusan ku....