Posts

Thx Mizsnur! :)

Image
neng! thx! terharu gila nangga ada entri utk aku..T_T opkoz la aku akan berik baby comel utk auntie2 anakku kelak..heheh..XD  majlis ku kelak jangan x datang jak... mun x nang terkilan abis ku kelak...hahahha..

Ha...ni blog member aku mase same skolah menengah dulu..:)  walaupun tersangat jarang berjumpa..tp kitorang still contact thru FB..:D
last kitorang jumpe mase event kat PWTC baru2 ni... event di anjurkan oleh Kerajaan Negeri Sarawak iaitu : Majlis Jom Berambeh

Alhamdulillah..hubungan aku ngn kawan2 same sekolah menengah dulu  still baek sampai skang... yelah....Bila Hari raya je, kitorang konvoi sesame gi beraya rumah kengkawan sama sekolah... sgt cool ok! lol~ tetibe....
ehhem! teringat dulu dala suke masuk kelas lambat2,  escape kelas malam,  sembunyi handphone dalam tanah..... wakakaka..memang kelakar..:D





GiveAway by La NIAR

Image
Klik gambar untuk join contest yang menawarkan hadiah kedaboomm ni...^^
 Ekceli..tengah aku jalan2 tadi..tertengok la satu GA ni...by La NIAR... terus aku join..hikhikhik mane tau menang dress custom made tu...huhu...
Bleh aku demand ckit nak kaler ape... Combination kaler biru,Pink Puteh ok gak... bleh gune mase Majlis Kawen aku nanti..heheheh...:D
Nway, buat La Niar, sy dah like page dan follow blog awak!  moga sukses selalu! gud luck dear!


Nak promote sikit..:D
Buat La NIAR...kalau berminat nak naekkan likes di Fanpage..boleh PM sy di : http://www.facebook.com/messages/BusinessBerjayaOnline