Posts

Jana Pendapatan dari RUMAH

Siapa kata Jana Pendapatan dari RUMAH adalah Nonsense?
Tolong balek ke tahun 80an sekiranya anda  berfikiran macam tu..:)

Di sini SIS senaraikan seberapa banyak tempat untuk anda menjana pendapatan walaupun sedikit, sikit-sikit lama-lama jadi bukit, ye tak?

Dari FACEBOOK :
1. Dropship Item yang di gemari, Tak perlu buat fanpage, jual kat Facebook Profile pun boleh, janji anda jenis yang mesra dengan orang waima di Facebook sahaja.

Blogger.com :
1. Google Adsense - Kena ada ilmu.
2. Nuffnang.
3. Churp-Churp
4. 8share.
5. Giveaway & Contest (Yang ni untuk dapat hadiah free jeerrr..:P tu pun kalau bertuah, hehe)

Jawab Survey :
1. Toluna
2. AIP

Itu sebahagian dari yang SIS tahu, apapun semuanya memerlukan kerajinan, ^_^
Ouh ya, sesiapa yang tahu lain-lain tempat untuk jana pendapatan, boleh la share dengan SIS ya.

Note : Alhamdulillah, sekarang SIS dah ada pendapatan tetap dengan bekerja di 2 buah syarikat kecantikan yang memerlukan khidmat FACEBOOK MANAGER, gaji total untuk 2 buah syarikat tu 4 angk…

Baby..

Baby..:)