Posts

Suami suruh berhenti kerja.

Image
Assalammualaikum, hai..:)
Dua tiga hari ni asyik pening je, mungkin sebab mengadap Laptop/PC terlalu lama  an pening mengawal Facebook Ads.  
Malam tadi mengadu ngan suami SIS, cakap SIS pening kepala dan rasa loya-loya tekak..(ni bukan morning sickness  ye babe, sebab SIS dah sarat mengandung..huhu). Bila dah habis mengadu, suami SIS terus cakap, awak berhenti je la kerja tu. Lepas tu terus SIS cakap taknak, sebab kerja ni kerja dari rumah je, so, kalau lepaskan memang rugi dan juga, sebagai satu proses belajar.  
Nak tahu suami SIS cakap ape? Dia cakap 'Ok, boleh je sayang'. Actually SIS faham dia taknak SIS stress dengan kerja ni..tapi tu la, SIS tak boleh duk diam je..




P/S : Bahagia sebagai Isteri lain dari Bahagia seorang makwe/girlfriend..hehe..lagi2 la bila dapat Suami yang sangat cool dan dapat membimbing kita. ye dak...^_^