Posts

Dapat Sample FREE dari BIORE & SYSTEMA

Image
Alhamdulillah, :)

Sebenarnya aku dah dapat lama dah Sample ni, tapi baru je nak update..hahaha..:) Aku kalau bab2 FREE memang laju je aku submit! hahaha! Saja suka2...^_^
Dari BIORE aku dapat Facial Cleanser dan SYSTEMA pulak dapat BERUS GIGI!

BIORE, best bila apply kat muka, bila pakai untuk remove make up kan, senang sangat make up nak hilang eventhough kau pakai eyeshadow glitter2 giteww kan...letak sikit kat kapas, dah tu sapu terus satu muka ngan leher. Untuk BIORE aku bagi 5 Bintang sebab wangi, dan best!...hehe



SYSTEMA pulak, aku guna berus gigi ni, sampai laki aku jealous sebab berus gigi aku lembut! hahaha...
Yang SYSTEMA aku dapat kaler biru..:) Bila pakai berus gigi ni, serius aku cakap terasa macam gigi kau hilang semua kotoran..hahaha!

Nak tahu macam mana aku boleh dapat Sample FREE ni? Klik Sini >> I Love Freebies

Tips Jutawan Muda

Image
Yes, Yes, semua orang ada cita-cita inginkan kehidupan yang senang didunia...tak kaya takpa, asal bebas dari masalah kewangan, boleh tolong sesama muslim..betul kan? so do I!


Ok back to the topic :

Kunci #1 dalam perniagaan ialah anda tahu bagaimana produk atau perkhidmatan yg anda ada boleh menambah nilai hidup bakal pelanggan anda! (✔ YES! Applied)
Kunci #2 ialah anda tahu bagaimana nak "buat duit"! Apalah ertinya jika dah berniaga dekat 1 kurun tapi tak buat duit. Bila anda boleh buat duit, barulah bisnes anda akan membesar dengan sihat bukan "sakit" dengan banyak hutang.  (✔ YES! Currently Applied)
Kunci #3 ialah especially jika bisnes baru, fokus utama ialah mudah terjual, orang memang perlukan atau nak serta senang nak dihantar atau delivery.  (✔ YES! Applied)
~DAO Tips.