Posts

Dapat Sample FREE dari BIORE & SYSTEMA

Image
Alhamdulillah, :)

Sebenarnya aku dah dapat lama dah Sample ni, tapi baru je nak update..hahaha..:)Aku kalau bab2 FREE memang laju je aku submit! hahaha! Saja suka2...^_^
Dari BIORE aku dapat Facial Cleanser dan SYSTEMA pulak dapat BERUS GIGI!

BIORE, best bila apply kat muka, bila pakai untuk remove make up kan, senang sangat make up nak hilang eventhough kau pakai eyeshadow glitter2 giteww kan...letak sikit kat kapas, dah tu sapu terus satu muka ngan leher. Untuk BIORE aku bagi 5 Bintang sebab wangi, dan best!...hehe



SYSTEMA pulak, aku guna berus gigi ni, sampai laki aku jealous sebab berus gigi aku lembut! hahaha...
Yang SYSTEMA aku dapat kaler biru..:) Bila pakai berus gigi ni, serius aku cakap terasa macam gigi kau hilang semua kotoran..hahaha!

Nak tahu macam mana aku boleh dapat Sample FREE ni? Klik Sini >> I Love Freebies

CADAR 3D, Awesome! (Pre-Order)

Image
OPEN PRE-ORDER 3D FITTED✿BATCH JUNE2014 ========================================== ❥TARIKH TUTUP 22 MEI 2014 ❥JAM 9:00PM ❥ETA ~ Estimated Time of Arrival (tarikh barang dijangka tiba di Malaysia) 22 JUNE 2014 # Hanya buat tempahan sekiranya anda bersetuju & sanggup bersabar menunggu tarikh ETA.





Nak tengok lain2 design? Boleh tengok di sini >> CADAR 3D
====================KELEBIHAN CADAR
====================
✔ Gambar nampak hidup (3D)
✔ Warna tidak mudah pudar walaupun setelah dibasuh
✔ 100% Cotton
✔ Pelbagai corak menarik
✔ 6 in 1 - Berbaloi-baloi
✔ Murah dan menjimatkan
✔ CADAR BERGETAH/ KEMAS
-Tak perlu bersusah payah nak mengemas kerana ia sentiasa kelihatan KEMAS.
- JIMAT MASA anda,cuma perlu susun bantal je..baling2 je hi3, tak stress kalau anak2 anda
suka main2 atas katil sebab tak akan bersepah pun.
-suami dan anak2 anda pasti akan BANTU
anda mengemas sebab senang je kan .
Saiz;
✔ 1 Queen/King fitted 152cm × 190cm × 25cm
✔ 4 helai sarung bantal 45cm × 70cm
✔ 1 helai sarung bantal pelu…