Posts

Dapat Sample FREE dari BIORE & SYSTEMA

Image
Alhamdulillah, :)

Sebenarnya aku dah dapat lama dah Sample ni, tapi baru je nak update..hahaha..:) Aku kalau bab2 FREE memang laju je aku submit! hahaha! Saja suka2...^_^
Dari BIORE aku dapat Facial Cleanser dan SYSTEMA pulak dapat BERUS GIGI!

BIORE, best bila apply kat muka, bila pakai untuk remove make up kan, senang sangat make up nak hilang eventhough kau pakai eyeshadow glitter2 giteww kan...letak sikit kat kapas, dah tu sapu terus satu muka ngan leher. Untuk BIORE aku bagi 5 Bintang sebab wangi, dan best!...hehe



SYSTEMA pulak, aku guna berus gigi ni, sampai laki aku jealous sebab berus gigi aku lembut! hahaha...
Yang SYSTEMA aku dapat kaler biru..:) Bila pakai berus gigi ni, serius aku cakap terasa macam gigi kau hilang semua kotoran..hahaha!

Nak tahu macam mana aku boleh dapat Sample FREE ni? Klik Sini >> I Love Freebies

Tips Jutawan Muda

Image
Yes, Yes, semua orang ada cita-cita inginkan kehidupan yang senang didunia...tak kaya takpa, asal bebas dari masalah kewangan, boleh tolong sesama muslim..betul kan? so do I!

Sebab tu aku terus bertindak, mula-mula aku memang sangat tak terpercaya yang Bisnes Phytoscience ni boleh ubah hidup aku..tapi sekarang aku dah berjaya..sebab dengan jelas aku nampak flow sahabat facebook aku yang juga merupakan customer aku dah berjaya..malah achieve income RM650k dan Peugeot RCZ Coupe dan beliau merupakan seorang cikgu sekolah rendah! ha kau...tak ke jeles kat situ...

Sekarang ni, income aku tak lah selebat mana..baru je join beberapa hari...hahaha..tapi oklah..boleh setel bil2 kecik...ringan beban suamiku..:)

Ok back to the topic :

Kunci #1 dalam perniagaan ialah anda tahu bagaimana produk atau perkhidmatan yg anda ada boleh menambah nilai hidup bakal pelanggan anda! (✔ YES! Applied)
Kunci #2 ialah anda tahu bagaimana nak "buat duit"! Apalah ertinya jika dah berniaga dekat 1 kurun ta…