Posts

Alhamdulillah..Menang Contest Dari HasrulHassan.com

Image
Syukur yang amat sangat, Alhamdulillah menang jugak contest tu...huhu..

Mulanya ingat tak terpilih sebab Tuan Hasrul Hassan tak publish pun gambar aku kat fanpage padahal aku dah post berhari2..hahahha! Tup tup sebentar tadi Tuan Hasrul Hassan PM aku di FB! Terkejut gila..hahaha!



Ada orang tanya aku pakai DSLR jenis apa ambik gambar ni, huhu.. Sebenarnya, gambar ni aku amek guna HP Samsung SIII mini..hihi..
Gambar ni aku ambik masa aku dengan suami g jalan-jalan, suami suggest gi Restoran ni, sebab dia pernah pergi masa dia renovate SPA yg berdekatan dengan Restoran ni dulu...makanan di sini sangat sedap! Dan Butter Prawn dia...adehhh..nak cita pun telan air liur...faham kau perasaan tu? hahhaa..^_^
Nak tengok siapa Pemenang No.1 & No.3? Jom Usha kat Sini >>  Pemenang Best Malaysian Food Photo Contest
Ini pulak hadiah yang aku dapat :

emmm..tak tau dapat pergi ke tak..kena bincang dulu ngan suami! wihuuuu ya beda beduuuu~~


CUCI BUAH PINGGANG DENGAN HANYA RM2.00

Image
Selama bertahun-tahun kita mengunakan buah pinggang dalam proses biologi badan, kandungan garam dan racun yang kita tidak tahu bertapa banyak jumlahnya, dan kita tidak pernah mencucinya kecuali bagi yang bermasalah sahaja. Betul? :)




Tahukah anda dengan hanya RM2.00, anda mampu mencuci buah pinggang? Ya, Dengan RM2 sahaja anda mampu!
Caranya mudah sahaja :
1. Beli seikat daun PARSLI.
2. Cuci bersih-bersih 
3. Potong kecil2, masukkan kedalam periuk, masukan air bersih, didihkan untuk sepuluh minit sahaja.
4. Sejukkan kemudian tapis.
5. Masukkan kedalam botol yang sesuai dan disimpan dalam peti sejuk.

#Amalkan meminumnya segelas sehari , insyaaallah anda akan rasa perubahannya. :)
Segala kandungan garam dan racun2 akan dikumuhkan melalui air kencing.


Antara Kebaikan Daun Parsli :
* Dua sudu besar pengambilan daun pasli segar akan memberikan lebih daripada 150 peratus keperluan harian anda untuk vitamin K, yang memainkan peranan penting dalam pengaliran darah anda.
* Daun pasli amat sesuai untuk orang…

Dapat Sample FREE dari BIORE & SYSTEMA

Image
Alhamdulillah, :)

Sebenarnya aku dah dapat lama dah Sample ni, tapi baru je nak update..hahaha..:) Aku kalau bab2 FREE memang laju je aku submit! hahaha! Saja suka2...^_^
Dari BIORE aku dapat Facial Cleanser dan SYSTEMA pulak dapat BERUS GIGI!

BIORE, best bila apply kat muka, bila pakai untuk remove make up kan, senang sangat make up nak hilang eventhough kau pakai eyeshadow glitter2 giteww kan...letak sikit kat kapas, dah tu sapu terus satu muka ngan leher. Untuk BIORE aku bagi 5 Bintang sebab wangi, dan best!...hehe



SYSTEMA pulak, aku guna berus gigi ni, sampai laki aku jealous sebab berus gigi aku lembut! hahaha...
Yang SYSTEMA aku dapat kaler biru..:) Bila pakai berus gigi ni, serius aku cakap terasa macam gigi kau hilang semua kotoran..hahaha!

Nak tahu macam mana aku boleh dapat Sample FREE ni? Klik Sini >> I Love Freebies

Tips Jutawan Muda

Image
Yes, Yes, semua orang ada cita-cita inginkan kehidupan yang senang didunia...tak kaya takpa, asal bebas dari masalah kewangan, boleh tolong sesama muslim..betul kan? so do I!

Sebab tu aku terus bertindak, mula-mula aku memang sangat tak terpercaya yang Bisnes Phytoscience ni boleh ubah hidup aku..tapi sekarang aku dah berjaya..sebab dengan jelas aku nampak flow sahabat facebook aku yang juga merupakan customer aku dah berjaya..malah achieve income RM650k dan Peugeot RCZ Coupe dan beliau merupakan seorang cikgu sekolah rendah! ha kau...tak ke jeles kat situ...

Sekarang ni, income aku tak lah selebat mana..baru je join beberapa hari...hahaha..tapi oklah..boleh setel bil2 kecik...ringan beban suamiku..:)

Ok back to the topic :

Kunci #1 dalam perniagaan ialah anda tahu bagaimana produk atau perkhidmatan yg anda ada boleh menambah nilai hidup bakal pelanggan anda! (✔ YES! Applied)
Kunci #2 ialah anda tahu bagaimana nak "buat duit"! Apalah ertinya jika dah berniaga dekat 1 kurun ta…

Cara Mudah Check Jantung Sihat @ Tidak

Image
Sihat ke jantung korang? Jom kita cekidout..:)


Langkah 1 : Duduk di lantai dan lunjurkan kaki korang dengan lurus ke depan.
Langkah 2 : Pastikan jari kaki korang mengadap ke atas ye, bukan ke kanan atau kiri.
Langkah 3 : Cuba capai jari kaki korang menggunakan tangan. 
Sekiranya masa korang capai jari kaki korang tadi. keadaan korang masih flexible (duduk dgn badan tegak), maknanya insyaALLAH jantung korang dalam keadaan sihat.  Kalau tak flexible masa tengah capai jari kaki tu, berkemungkinan jantung korang ada masalah. 

INFO :   Sumber : Journal Heart and Circulatory Physiology
Penyelidik dari University of North Texas & beberapa penyelidik Jepun telah menjalankan ujikaji terhadap 256 peserta yg berumur daripada 20-83 tahun yang mana kesemua peserta ni dorang telah ambil butiran tekanan darah, pembuluh arteri dan juga pergerakan jantung.
Hasil dari kajian, para penyelidik mendapati, mereka yang tidak fleksibel ketika menjalani ujikaji adalah orang yang sama mempunyai pembuluh a…

Hanya 4 JAM, Tandas Zero Star Jadi 5 STAR! {GAMBAR}

Image
Assalammualaikum, ^_^ Korang pernah dengar tentang Anti Slip Waterproofing Coating tak? Anti Slip W/proofing Coating ni merupakan technology dari German. 
Facebook : CROCON
Kelebihan 
 ✔ Berbaloi {harga siap pasang, no hidden charge}
✔ 6-12 jam boleh siap pasang
✔ Basah tak licin
✔ Mudah dicuci
✔ Susah kotor berbanding tiles biasa
✔ Tak perlu hacking
✔ Ketahanan & kualiti terbaik
✔ Permanent waterproofing
✔ Permanent surface
✔ Tiada spesifik maintenace
✔ Siap boleh buat design = Kami recommend berdasarkan bentuk dan tandas anda

 Sebelum korang tahu kelebihan Coating ni, apa kata check it out dulu gambar-gambar di bawah :






 Hubungi :  013-5626883 (Danial) @ 0176119716 (Yan)

Suami suruh berhenti kerja.

Image
Assalammualaikum, hai..:)
Dua tiga hari ni asyik pening je, mungkin sebab mengadap Laptop/PC terlalu lama  an pening mengawal Facebook Ads.  
Malam tadi mengadu ngan suami SIS, cakap SIS pening kepala dan rasa loya-loya tekak..(ni bukan morning sickness  ye babe, sebab SIS dah sarat mengandung..huhu). Bila dah habis mengadu, suami SIS terus cakap, awak berhenti je la kerja tu. Lepas tu terus SIS cakap taknak, sebab kerja ni kerja dari rumah je, so, kalau lepaskan memang rugi dan juga, sebagai satu proses belajar.  
Nak tahu suami SIS cakap ape? Dia cakap 'Ok, boleh je sayang'. Actually SIS faham dia taknak SIS stress dengan kerja ni..tapi tu la, SIS tak boleh duk diam je..




P/S : Bahagia sebagai Isteri lain dari Bahagia seorang makwe/girlfriend..hehe..lagi2 la bila dapat Suami yang sangat cool dan dapat membimbing kita. ye dak...^_^

Terjumpa DevianART

Image
Hai Selamat Tengahari! ^_^
Tadi masa SIS ronda-ronda di FACEBOOK PAGE untuk cari Content Marketing, Terjumpa satu gambar yang sangat comel dan bercirikan islam..:)

And rupa-rupanya, DevianART ni tempat artis-artis berkumpul. 
And Of Course SIS yakin korang yang suke komik akan suka ngan gambar-gambar yang SIS jumpa ni..:)
So, You guys jom tengok gambar-gambar yang SIS jumpa di bawah..comel sangat! ^_^ :








ok, sangat comel! kalau la SIS boleh buat macam dalam gambar-gambar ni semua..huhu..:)

Sebelum tu, Jom Klik >> 
Ha, bagi korang yang nak tengok gambar-gambar ni semua,  boleh la pergi ke sini >>  http://www.deviantart.com.

Untuk Sesiapa yang bergelar Isteri!

Image
Khas Untuk PARA ISTERI,

Anda mengalami penurunan HB?
Risau anak lahir tak cukup bulan? Tak bertenaga? Ingin Hamil?

Takpe jangan risau, biar saya bantu puan untuk menangani masalah ini.

Jom naikkan paras HB anda dengan Sms 'SERI66' ke 013-562 6883

Memperkenalkan JUS SERI MARYAM
-------------------------------------
Mengandungi :
✔ ESTRAK DELIMA - Makanan Sunnah
-Melindungi otak bayi
-Memberi dan merangsang tenaga

✔ESTRAK KURMA - Makanan Sunnah
-Melindungi ibu hamil dari kekurangan sel darah merah, Anemia
-Memberikan tenaga serta merta

✔COLLAGEN SISIK IKAN
-Kulit bayi menjadi cantik, putih dan halus
-Menghilangkan sakit tumit dan mengurangkan sakit belakang

✔ESTRAK ANGGUR,LOBAK MERAH,ACAI BERI,CERI MERAH, KACANG SOYA, LUTEIN DAN HALIA

Di dalam gambar telah terbukti JUS SERI MARYAM mampu meningkat level HB dalam tempoh 2 MINGGU SAHAJA, ianya di ambil oleh seorang pelanggan kami ketika kami mengadakan Promosi di KUD 2013 baru-baru ini, Alhamdulillah.

HARGA : RM75.90
Postage…

Isteri Pelengkap Suami. ♥

Suami Pelupa? Isterilah pengingatnya.

Suami Tak Romantik? Isteri jadilah Romantik.

Suami Panas Baran? Isteri Penyejuknya.

Suami kecewa? Isteri pemujuknya.

Suami buat lawak? Isteri ketawalah waima tak lawak sekalipun.

Itu tugas kita sebagai Isteri, sebagai pelengkapnya...bukannya kita asyik berleter je..contoh 'Saya dah cakap beli bawang, awak ni pelupa betul la..ape saya cakap asyik lupe je..hmmm'

Ingat, awak tu isteri, syurga awak di bawah tapak kaki suami, bukan bawah tapak kaki ibu lagi..

Lu yang ikut Quran, Sunnah, bukan Quran, Sunnah ikut lu punya suka!

Image
Lu yang ikut Quran, Sunnah, bukan Quran, Sunnah ikut lu punya suka!

====klik sini====KENYATAAN VS IMPIAN==== klik sini====

KL GANSGSTER 2 PARODY versi Islamik, Jom Layan.








GATAL-GATAL pada KULIT? MENGANDUNG?

Image
Mengalami GATAL-GATAL pada KULIT? MENGANDUNG?

Virgin Coconut Oil (VCO Nutrasense) adalah penyelesaiannya, Tak perlu rawatan mahal, gunakan tradisional.

Manfaat lain VCON :
✔ Membantu dalam pertumbuhan rambut dan menjadikan rambut sihat dan bersinar.
✔ Menjaga jantung anda dari masalah kolesterol tinggi dan darah tinggi.
✔ Awet Muda, melindungi dari sinaran UV
✔ Mengurangkan buasir & Sembelit
✔Bagi ibu mengandung > Memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada bayi.

HARGA : RM39.00
*tak termasuk postage




Buat tempahan segera dengan lakukan step MUDAH ini :
Email : VCON ke BBOstation@gmail.com

Jom makan makanan yang anda suka tanpa perlu risau dengan SMS VCON ke BBOstation@gmail.com sekarang juga!

Surirumah pun boleh buat Side INCOME tau.

Image
Alhamdulillah, selesai delete post yang lama. Yang mana posting tu SIS rasa tak perlu la nak di pamerkan di blog, mungkin masa tu SIS masih budak-budak lagi, so, segala macam nak di Upload.
Termasuk gambar ngan Boyfriend! Hebat sangat la tu kan...hmm..
Alhamdulillah, Boyfriend yg sama pun dah jadi Suami SIS yg sah, so sekarang, boleh la upload gambar terbaru kami di blog nih~ hehehe..
Walaupun sebenarnya agak terkilan sebab kene delete Post yg berkisar kisah masa bercinta, tapi takpe, biarlah kenangan tu ada di antara SIS dan suami, ye tak? hehe..

Sekarang baru nak aktif balik berblogging since bosan duk umah, and weekend baru ade class..huhu..

Actually, walaupun SIS duk umah je, SIS buat FULL TIME job tau, SIS di lantik menjadi FACEBOOK MANAGER di dua buah syarikat yg bertaraf International iaitu SBM & AI, dua-dua syarikat ni produce product kecantikan..^_^

Selain dari tu, SIS buat side income dari Google Ads, buat Servis menaikkan likes fanpage, Dropshipping, buat fb ads customer &…

Jana Pendapatan dari RUMAH

Siapa kata Jana Pendapatan dari RUMAH adalah Nonsense?
Tolong balek ke tahun 80an sekiranya anda  berfikiran macam tu..:)

Di sini SIS senaraikan seberapa banyak tempat untuk anda menjana pendapatan walaupun sedikit, sikit-sikit lama-lama jadi bukit, ye tak?

Dari FACEBOOK :
1. Dropship Item yang di gemari, Tak perlu buat fanpage, jual kat Facebook Profile pun boleh, janji anda jenis yang mesra dengan orang waima di Facebook sahaja.

Blogger.com :
1. Google Adsense - Kena ada ilmu.
2. Nuffnang.
3. Churp-Churp
4. 8share.
5. Giveaway & Contest (Yang ni untuk dapat hadiah free jeerrr..:P tu pun kalau bertuah, hehe)

Jawab Survey :
1. Toluna
2. AIP

Itu sebahagian dari yang SIS tahu, apapun semuanya memerlukan kerajinan, ^_^
Ouh ya, sesiapa yang tahu lain-lain tempat untuk jana pendapatan, boleh la share dengan SIS ya.

Note : Alhamdulillah, sekarang SIS dah ada pendapatan tetap dengan bekerja di 2 buah syarikat kecantikan yang memerlukan khidmat FACEBOOK MANAGER, gaji total untuk 2 buah syarikat tu 4 angk…

Baby..

Baby..:)

Facebook Manager

Wow! Ramai giler orang meniaga di Facebook! Terbaik..:)  Semua orang pun nak cari side income..ye la, dengan gaya hidup kini...mmg penting sangat2 side income tu, kalau x, melarat la seumur hidup (bagi yg bergaji kurang tinggi la kan....)
Ok, kita formal sikit ya..:) Saya akui, semakin bertambah orang meniaga, semakin memberangsangkan la result ekonomi negara kita,Alhamdulillah..
Tetapi, yg menjadi masalah nya, orang yang meniaga di Facebook ni sesetengah darinya hanya main2 je nak meniaga, tak nak serious,.....hmm...Kenapa saya cakap macam tu?
Sebabnya : # Mereka ingin berjaya, tapi mereka tidak mencari mentor (guru) # Mereka ingin mengaut income 5 angka dan ke atas, tapi mereka tidak mencari Ilmu. # Tidak Berani mencuba. # Tidak berani mengeluarkan sedikit modal utk lebih berjaya. # Tidak mengamalkan teknik yang betul ketika berbisnes di FB. # Kedekut dengan personaliti diri!
Banyak lagi sebab,payah rasanya untuk saya senarai kesemua sebab musabab ni....Saya kongsikan beberapa cerita yang datan…

Thx Mizsnur! :)

Image
neng! thx! terharu gila nangga ada entri utk aku..T_T opkoz la aku akan berik baby comel utk auntie2 anakku kelak..heheh..XD  majlis ku kelak jangan x datang jak... mun x nang terkilan abis ku kelak...hahahha..

Ha...ni blog member aku mase same skolah menengah dulu..:)  walaupun tersangat jarang berjumpa..tp kitorang still contact thru FB..:D
last kitorang jumpe mase event kat PWTC baru2 ni... event di anjurkan oleh Kerajaan Negeri Sarawak iaitu : Majlis Jom Berambeh

Alhamdulillah..hubungan aku ngn kawan2 same sekolah menengah dulu  still baek sampai skang... yelah....Bila Hari raya je, kitorang konvoi sesame gi beraya rumah kengkawan sama sekolah... sgt cool ok! lol~ tetibe....
ehhem! teringat dulu dala suke masuk kelas lambat2,  escape kelas malam,  sembunyi handphone dalam tanah..... wakakaka..memang kelakar..:D





Alhamdulillah rezeki..:)

Image
Salam dan Hai! :D 

Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad... dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D
Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu... mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg... tanye pasal produk, servis likes....bagai2.... sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoo pagi tu.... penat jugak nak menjawab...huhuhu
Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan... semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item... tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)
Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D


Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)

rabbi yassir wa la tu'assir

rabbi yassir wa la tu'assir
Kini Ramai sudah TERJEBAK dengan bisnes Online ...:) 
Aku merupakan salah satu daripadanya..
Sebulan, mencecah RM Ribu  kekadang..walaupun cuma bekerja melalui online..Alhamdulillah....
Langkah persediaan ku...melangkah ke bidang hartanah....insyaALLAH... Target ku memiliki Rumah sendiri tahun depan dengan suami..:)  Walaupun ade suara2 sumbang cuba mematahkan semangat aku....contoh : x boleh la nak miliki rumah....perlu duit banyak....pok pek pok pek...
Arghhh terpulang la...aku ade niat...aku dah pasang niat...aku akan berusaha....

Bulan depan nak daftar Syarikat dengan Suami....:)  Moga di permudahkan segala urusan ku....

Kepala Serabut Dapat Job byk...=="

Image
Kepala agak serabut melayan tempahan customer...huhu...
Pengajaran Buat aku : Jangan Ambik Job terus menerus..kene buat schedule dulu sebelum ambik apa2 job...huhu...
gmbr takde kene mengena dengan entri..sekian...


psstt...semalam kecoh pasal pempuan nak bogel ngn lelaki nak potong ***. ,, ape komen korang? aku? hahahha..layan sajaa...

Alhamdulillah....Sehari dapat RM300! :d

Image
Alhamdulillah..syukur sangat2...business melalui online ni best sangat2..hehhehe...memang memberi inspirasi supaya aku tak sambong blaja dah...lol~ hahhahaha....
apa yang penting, kita jalankan business dengan jujur dan beretika...
setiap hari mintak di permudahkan segala urusan...insyaALLAH, di permudahkan....




ha..sape2 yg ade Business Online kat Facebook tapi likes kurang...
bleh dapatkan servis dari saya, sebab sy buat video apps kat facebook...:D
contoh video apps : http://on.fb.me/TBQufW

yg menarik tentang Video Apps ni :

1) Auto Tag ke 3 friends 
2) Auto Post ke Wall
3) Video Apps ni akn bertahan sampai bila2...
sy akan blast di Fanpage yg ade 403k Likes..

Harga Pakej :
1 Video Apps = RM30/Page
5 Video Apps = RM70/Page
Unlimited Apps (tapi saya boleh buat sampai 40 apps ke bawah je)= RM120/Page




berminat bleh pm saya di sini : http://www.facebook.com/messages/yan.saflina atau pun msg 0135626883



Tq!!







Suamiku...Syurgaku...

Image
Sukanya...;')
Suamiku..........Syurgaku...

2 Professor temui cara utk menukar bakteria Kepada Emas

Image
Washington : Saintis telah menemui bakteria yg mempunyai keupayaan untuk menghasilkan emas 24 karat. >>>>Klik sini, sini,sini,sini, sinidannnn sini...<<<
Dikatakan ketika di uji kaji, emas itu secara tiba2 keluar dari barang ujikaji yg di sertai bakteria.
Lihat Berita Penuh di sini : Bakteria Jadi Emas


Nak tengok video Bakteria jadi emas, sila klik pada gmbr di bawah...:)




Sepanjang malam aku dok fikir..nak tambah barang ape ehhh utk bisnes..hmmm... last2 aku dapat idea buat gift set utk yg tersayang ni....huhu mcm2 aku dok fikir..nak buat ape,nak letak ape... last2 pilihan paling cool adalah letak kad ucapan ngn frame.. n satu benda yang akn jadi benda  yang utama... yg frame tu,,,customer bagi gambar..aku cuci then aku akan framekan... utk kad pulak,,,dorang bagi ucapan..aku tulis..xpun aku taip je gune computer...huhu tu depend ngn customer punye permintaan la... nak kad ape...kad happy birthday ke,greatest dad ke...mcm2 lh... aku utamakan pelanggan punye taste...hohoho
penat jugak nak fikir nak deal ngn supplier... tp aku xnak give up... walaupun bisnes ni awal lagi... dan sudah  berada dalam keadaan yg agak selesa... n aku xnak lah semudah tu terus nak senang lenang je...kan2.... tapi apa pun aku bersyukur...sebab customer percayakan aku..ngee!
nak tengok set2 yang aku jual?meh2 tengok... ade kat sini : Business Berjaya Online
actually nak upload,tap…

Kehidupan mengajar aku erti kematangan...

Alhamdulillah...setelah menempuh pelbagai dugaan... akhirnya kehidupanku kembali tenang dan semakin bahagia dengan adanya dia di sisi... terima kasih ya ALLAH....
dah puas aku menangis sambil meredhai apa yang berlaku sepanjang perjalanan hidup ini... dengan kehadiran si dia yang sentiasa memberi sokongan moral dan mental untuk aku.. aku berjaya sekali lagi berdiri.. tersenyum dengan gurau sendanya... aku bersyukur di pertemukan dengan dia...
setahun mengenali dia,aku bertekad utk mengikat tali pertunangan antara kami... ALHAMDULILLAH..keluarga masing2 setuju... tanggal 21 April 2012... aku sah menjadi tunangan kepada Danial Azarul...




21 DULANG BERBALAS 23 DULANG..(^_^)

Image
pertama sekali...apa perasaan anda setelah bertukar status menjadi tunangan orang? JAWAPAN : EXCITED! dalam mase yang same sangat2 x sangke da jadi tunangan orang yang saya sayang dan cinta..:P
Ucapan anda ? JAWAPAN : first of all, thank ALLAH sbb bagi peluang untuk kami berdua teruskan hubungan untuk ke level ni, insyaALLAH, dengan adanya keberkatan dalam hubungan ni, kitorang akan ke next level pulak kalau sudah sampai masanya...:) n opkoz! thankz to mak 2 bapak sebab mok ikot kamek pun tema kaler! hahahaha! waima susah nak carik paper beg macam kaler yang kamek mok, pendek cita dari A to Z kmk nang mok pink ngan biru n puteh....even sampei ke tapak mangkok pun..hehehe..:P...
to my uncle and aunt,thankz ngan usaha tak orang yang kamek x mintak pun kitak orang berik juak...yang terBAEK gik ya! thank ow! uncle and aunt, nenek serudin ngan nek taib...nang bez la sebab nambah hantaran! menjadikan 23 igek! hehehe...:) to yak azli! thankz to the pelamin! thankz to hantaran yang sangat cante…

Baucar RM50

Yeay! dah dapat baucar buku...RM200!..thx to kerajaan sebab sponsor yer baucar buku nih..:D
*tersenyum girang*

mula2 dapat baucar,aku da plan da nak beli komik...-->>komik cinta<<
tapi,lepas tu aku pk balek...baek aku beli something yang lagi berfaedah daripada tu...
so...aku habis kan RM50 dengan membeli stapler, pen and colour paper!..ups!..aku ade beli buku jugak lah...

Tajuk buku yang aku beli : I love u too! ha! jangan ingat ni novel tau!..ni tentang sketsa rumah tangga...heheheh...*gatal* anyway,buku ni sangat best di baca..sebab cara penulis menyampaikan jalan cerita sangat sempoi tp menggunakan bahasa yg sangat mudah di fahami...:) selain tu, ade jugak hal2 ibadah harian di sentuh..:)
cover buku ni agak jiwang ye..tp nice...so,utk lelaki yg nak beli buku ni,x usah la nak segan2 ye..:P

then satu lagi buku yang aku beli : kartun malaysia : Lat...* yang ni aku xleh nak bagi link sbb x tau nak bagi link ape..heheh...
tp yang pasti buku ni sangat banyak pengajaran dy..bukan se…

Kad raya version E-kad N video...♥

Image
ini kad raya...ehh...e-card aku kat dy...aku x print cam dy wat..aku just bagi dy melalui html...:)

yang ni pulak video yg dia bagi kat aku..:D
klik ini untuk lihat yaww...

oKEH...sekian tuk kali ni.babai...:P