Posts

[DIY] Idea Kreatif untuk Hias Rumah

Image
Frame yang sangat cool dan sangat2 jimat kos nya! Tapi kenala kreatif dalam memilih daun atau bunganya ya! Serius aku nak buat ni untuk rumah aku! hihi~


Pernah tak terfikir buluh paip boleh jadi kerusi? Tapi yang tak bestnya kerusi ni khusus untuk kanak-kanak je, kalau dewasa yang duduk, aku risau, patah gak paip tu ha...hahahaha~


Banyak kan Disc yang dah tak guna kat rumah? apa lagi, jom la kita berDIY, rumah pun jadi cantik, :)

SELAMAT MENCUBA!

3 Senarai Jualan Gudang Ogos-September! (Serendah RM1)

Image
Khusus bagi pengemar Fesyen! :)
Jualan Gudang Salabianca, harga barangan : 
Tshirt – RM 10 each
Skirts and blouses – Rm 20 each
Knit dresses – RM 30 each
Short and long dresses – RM 40 - See more at: http://www.malaysiafreebies.com/salabianca-warehouse-sale-promotion/#sthash.dNrqzOrz.dpufTshirt – RM 10 each
Skirts and blouses – Rm 20 each
Knit dresses – RM 30 each
Short and long dresses – RM 40 - See more at: http://www.malaysiafreebies.com/salabianca-warehouse-sale-promotion/#sthash.dNrqzOrz.dpuf Tshirt : RM10 Skirt & Blouses : RM20 Knit Dress : RM30 Short and Long Dress : RM40
**Hanya bayaran menggunakan CASH SAHAJA.



Hai Mommies!! Jom kita bersesak di Jualan Gudang Pureen dari 16 Ogos-17 Ogos ni. :)
Alamat : No.12A, Jalan Perunding U1/17, Glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor.
GPS : 3.09305, 101.56458
** Bayaran boleh menggunakan Credit Card tapi hendaklah melebihi RM100 ke atas!




VOIR Group menawarkan Jualan Gudang Serendah RM1! Bagi Pakaian Lelaki, Wanita, Kanak-kan…