Posts

CPUV masuk! Alhamdulillah

Image
Alhamdullillah, syukur, walaupun update blog sekali sekala dapat jugak CPUV ni..:)

#speechless

Indulgence Chocolate Cheese Cake untuk FIL.

Image
Tadaaa!! ini lah kek yang aku buat semalam untuk FIL (Father In Law) aku. Sorry gambar penuh kek dah di delete! :D. Kek ni aku dah berulang kali buat sampai dah jemu hahahha! tp suami aku asyik request je nak kek ni, so aku pun buat la, buat la...buat la lagi..

Sebelum terjadi nya kek ini, bahan2 perlu la di beli ye dak? kalau x, cane la nak membaking. So, yang jadi mangsa beli bahan2 adalah encik suami. Hehehe..

>>>Internet Free untuk ANDA, Serious tak tipu! Klik Sini<<<
Suami aku ni, kalau shopping barang untuk masak2 memang la dia pro sbb dia yg jadi tukang beli barang2 dapur tapi untuk beli barang baking dia FAIL! hahaha...lepas tu suka berlagak PRO..-_-

Semalam aku mintak dia beli loyang, *kena beli loyang baru khas untuk buat kek ni, nak nampak cantik kannn, selalu makan2 gitu je, so xperlu lawa2..hahaha...oh ya, ini yang terjadi bila suami.... :


kan nampak kan apa yang terjadi apabila suami yang membeli barang. Lain la kalau suami kita memang kaki dapur, mema…