Posts

Pakaian, MakeUp, Tudung FREE! Cuma bayar Postage + Keringat sahaja

Image
Assalammualaikum..:)
Mesti korang tak sabar kan nak baca entri blog aku kali ni..hahaha.. yela, tajuk gedabak tulis FREE kat situ...haha...
Ok, aku serius, memang ada group untuk bagi barang2 FREE ni tapi ianya adalah preloved dan kekadang ada jugak new, bergantung la pada nasib korang..hehe..
So, jom check it out barang apa yang di let go secara FREE di group tersebut :









Ha..rambang mata kan? Nak join tak group tu? haha..nak join follow instagram aku dulu..wakakaka...gurau je, tapi nak follow pun boleh gak...:)

Oh ya, sebelum tu nak gtau, dalam group ni hampir kesemuanya adalah wanita, so, kepada korang nak yg nak join, jom inbox aku, nanti aku add : Inbox di sini.

Follow Instagram :

Pertandingan Slogan - Makanan Sunnah

Image
Pati Delima
Assalammualaikum, pepagi ni check email, tengok ada Invitation untuk join Pertandingan Slogan ni. Tengok macam mudah je, so, aku pun join..hehe...
Lagipun, hadiah nya lumayan..jeng3..hehe
Hadiah penyertaan.
Hadiah pertama  : Rm 200.00           Hadiah Kedua       : Rm 100.00         Hadiah ketiga       : Rm 50.00

Nak tau lebih lanjut tentang Pertandingan Slogan ni,  boleh check it out di sini >>> Pertandingan Slogan Makanan Sunnah <<