Posts

SCAMMER Online yg MENYERAMKAN!

Image
Assalammualaikum..

Aku nak bagi korang alert sikit, scammer ni sumpah menyeramkan..mohon baca Screenshot :


Siap ada darah HAID! gila! sampai hati nak bagi baju prelove macam tu kat orang..isk, meremang bulu tengkok aku..

Yang anehnya, si suami pun tau pasal bini nya kaki kencing, hai laaa...aku pun tak tahu nak cakap ape dah...


Nama FB Scammer : Chintahati Azmeer, Amer rawwk, rawwk amer, single moms..byk lagi...sebab sering tukar2 nama..

 ************Side Incomeku..huhu*************15 Perkara yg kanak-kanak akan buat untuk dapatkan ICECREAM.Korang takkan tahu siapa yg menyamar jadi Orang Putih Busuk ni..hahaHanya berlaku 3 saat, dorang takkan PERASAN!  ***********************************
PALING PENTING! PLEASE ALERT AKAUN NO. INI : 
MAYBANK : 151520046022 (Nur Syaziera)
Gambar scammer yg dikenal pasti : 


Nota : Setakat ni, xde orang yg claim gmbr yg digunakan adalah tipu. So, jika ada yg cakap gambar ni tipu, sila inbox aku, untuk delete : fb.com/messages/yan.saflina

Tips beli online…

Untuk Suami : Bila I LOVE YOU tak menjadi

Image
Assalammualaikum..:)
Semalam mood nak membaking datang lagi..so datang la idea nak mendekorasikan apam polkadot.. Lepas tu, datang mood nak berjiwang ngan suami...haha..
So, aku pun dekorasikan kek dengan buat ini : 

Tapi masalahnya, huruf I aku tak lawa! haha..dah macam huruf H je aku tengok...
laki aku mula2 tengok pun dia cakap macam H, hahaha..gila! baru nk jiwang..terus spoil...kih kih kih

Lepas tu, suami aku pun snap gambar ni n ada la jiwang2, kitorang....eh2,xleh cita...kah kah kah...
Aku pun mintak gmbr ni, pastu upload kat entry ni, bagi korang terasa nak makan n terasa nak buat..haha..

Psst..aku suka buat apam ni sebab senang sangat! Filling dia coklat tau...oh oh yummy, nyum nyum...

Nak resepi? Rujuk entry ni : Resepi Apam Polkadot tanpa susu