Posts

Shell bagi MINYAK PERCUMA !!

Image
Bestnya kalau dapat Minyak Percuma sepanjang tahun...memang gila2 save budget..^_^
Kalau korang nak tahu, sekarang ni SHELL tengah buat Contest yg mana hadiah nya berupa :
Monthly Grand Prizes
A Year of Free Fuel X 3

Weekly Prizes
RM200 Cash Reward X 835


Fuuhhh..dah la syarat nak join senang gila..rugi ooo tak join...  dah alang2 tiap2 hari kita isi minyak, apa salahnya mencuba..ye tak? :)
Kepada sesiapa yang nak join, klik link ni : Contest Shell 

Teknik Tarik Targeted Follower di Instagram

Image
Assalammualaikum..:)

Entri kali ni khusus untuk korang yang baru nak berjinak dengan Instagram @ dah lama aktif Instagram tapi mahu jadikan Instagram sebagai Platform untuk berniaga selain dari FACEBOOK.

Ok, jom proceed~~

Setuju tak kalau saya gtau korang yang kalau nak menjual di Instagram, korang perlukan FOLLOWER YANG RAMAI?

Yelah, kalau korang tak ramai follower, macam mana orang nak tahu korang ni ada jual baju, tudung, makeup dan sekian2? Betul tak?

Klik sini untuk Teknik Tarik Follower Insta >> bit.ly/PowerInsta
So, point utama dia, tarik follower ramai2 tapi pastikan targeted Follower. Kalau follower korang sekadar follower sahaja, makna nya sales pun ZERO lah...hahaha..^_^

Siapa dah guna teknik tarik Targeted Follower ni?  Jom Usha gambar di bawah :




Tapi Confirm ke lepas dapat Teknik ni, korang akan dapat sales atau sekadar ayat jualan yang hype?

Jawapannya.. Jangan beli, sebab memang tak kan menjadi, tak naikkan sales pun, memang ayat jualan je yang hype, biasalah orang n…