Posts

Review : Khind Electric Oven

Image
Assalammualaikum..:)
Seperti yg dijanjikan, ini review aku berkenaan dengan Oven Khind, actually, oven tu aku baru je dapat petang semalam. Abang GDEX yg hantarkan...

Dapat je petang tu, malam terus guna...yang nak terus guna tu adalah laki aku, dia yg paling excited, siap beli Chicken Lasagna & Pizza Frozen lagi..hahaha..:D


Oven ni best dan mudah digunakan sebab ada manual di sertakan, segala setting dari A-Z ada dalam manual, so, sangat tak pening nak guna..^_^

Dan yg bestnya, aku paling tak sangka Accessories yg diberikan oleh KHIND ni banyak...Banyak untung wooo..harga beli cuma RM152 tau! Warranty pulak 2 tahun...so, bagi aku, ianya amat berbaloi di miliki..:)


Aku nak tengok ketahanan Oven ni, kalau rosak ke apa..aku gtau korang, planning sebelum deliver ni nak buat kek & biskut banyak2 untuk Dassafar makan..^_^

Entry Berkaitan : Beli Oven di Lazada

Beli Oven di LAZADA

Image
Assalammualaikum...:)
Seperti yg kita sedia maklum, tak lama lagi CHINESE NEW YEAR.  Dan juga, kebiasaannya, memang akan banyak sales diadakan..^_^
So,kebiasaannya jugak, ramai wanita akan tergugat dengan tawaran harga yg di berikan termasuk la aku...hihi

#lama x singgah rumah nenek ku yg berbangsa cina..:)

So, di pendekkan cerita, semalam aku singgah mengusha di LAZADA.

Tengok2 ada CNY Baking Essentials. Terus lah aku terfikir nak beli Oven sebabnya kat rumah aku takde oven lagi. Dari dulu duk survey ngan suami tapi x beli2...sebabnya sibuk beli perabot untuk rumah..=,="

Dan aku terus search oven brand Butterfly sebab aku dah baca review dari bakers, Oven brand ni memang bagus dan tahan lama. Mak aku pun setuju kalau aku beli Oven brand ni..^_^

So, ni lah oven yg berjaya menawan hati aku....tapi.....
Sebelum aku nak beli Oven tu, aku tanya dulu laki aku...
first question yg keluar dari whatsapp adalah : Oven tu muat ayam sekor tak? Boleh pusing2 tak?

Aku pun : Errkk? =,="

M…