Posts

Susu Kambing IQEEL - Review

Image
Assalammualaikum..:)
Alhamdulillah, aku telah selamat melahirkan seorang lagi cahaya mata. Bersalin kali ni best, sebab cepat je baby keluar, masa contraction pun banyak di habiskan di luar bersama suami, sampai baby dah nak terkeluar baru register masuk wad..Alhamdulillah.
Oh ya, sepanjang aku mengandung kali ni, aku ada ambil pelbagai jenis makanan & minuman tambahan untuk baby, antaranya Susu Kambing IQEEL , Jus Pegaga Kurma dll.

Actually, sebelum aku beli susu ni, aku usha dulu kat google review2 dari blogger, kot2 ade negatif komen kan, kalu ade mmg aku fikir 2 3 kali untuk beli, so thank you blogger, tanpa anda susah la aku nak membeli..hehehe
And Alhamdulillah, takde negatif komen dan salah seorang blogger terkenal yg minum Susu Kambing IQEEL ialah Yuyu Zulaikha. 
Yang bestnya, masa aku order susu ni, seller ni siap cakap nak pos dulu, dah sampai baru bayar.  Aku macam "Erk"...tapi aku tak sampai hati, huhuhu... so, aku ckp, aku bayar half dulu, dah sampai aku bay…

Motivational Business Quotes

Image
Arghh..tak sabarnya aku nak start new business ni!