Posts

Swap Review IG PERCUMA

Image
Assalammualaikum...
Ade tak antara korang yang buat sales melalui IG aka Instagram?  Kalau ada dan berminat nak swap review, boleh Whatsapp hamba di talian : 017-6119716 
Ada yang berminat untuk naikkan follower instagram anda? Klik :
bit.ly/PowerInsta


Sekarang ni tengah bosan, so, mood baik nak review secara percuma.  Bila follower aku dah 10k nanti aku charge korang RM1000/review... ok. tu aku acah je. 
 Bai.

Jumpa PAKAR KEWANGAN?

Image
Assalammualaikum..:)
Hmmm..busannya berpantang..:( itu ini semua tak boleh...huaaa!!  Kekadang rasa diri dah sihat je, nak keluar g jalan sana sini, nak makan itu ini tapi sebenarnya tak sihat lagi pun, luar je nampak sihat, dalam nya tak..fuhhh...ingat senang ke beranak? hukhukhuk..
Ok,....beberapa minggu lepas suami aku g jumpa Pakar Kewangan yg kitorang kenal di FB, suka baca segala perkongsian nya di FB, ayat2 pulak tegas gila dan suka sangat sarcasm..kihkih..sapa tak tahan dengar dia membebel, rugi la..sebab setiap bebelan dia tu ada mesej & ilmu..



Siapa Pakar Kewangan tu? Dia adalah Tuan Zaidi Ismail. << klik nama untuk singgah ke FB Profile
Sepatutnya aku kena join sekali g jumpa Tuan Zaidi Ismail,  tapi di sebabkan masih dalam berpantang, so, aku batalkan niat tu  walaupun suami frust menonggeng aku tak dapat ikut sama...wakakaka~~
Kenapa perlu jumpa Tn. Zaidi Ismail? Sebab nak meningkatkan taraf ekonomi kami sekeluarga dan nak bebas dari masalah kewangan.
 Ye lah, tak ka…