Posts

Beriklan di Google

Image
Assalammualaikum..:)
Khusus untuk para peniaga, Pernah tak nampak iklan di Google?  Kalau ya, apa kata korang try beriklan di sana, InsyaALLAH hasilnya memberangsangkan tanpa perlukan kos yang tinggi kalau kena caranya.

Hasil apabila beriklan di Google :


Kenapa beriklan di Google? Cuba anda ambik masa sekejap, biasanya jika anda mencari barang yang hendak dibeli.  Di mana anda cari info? Google bukan? 
Nah, itu baru anda sendiri, kalau dilihat dari segi undian pula ternyata tiada enjin carian dapat mencabar Google.  Sehingga Oktober 2014, Google memegang pasaran enjin carian sehingga 89% untuk seluruh dunia! So, di situ peluang cerah untuk bisnes anda maju dan lebih dikenali! 

Ingin ketahui lebih lanjut mengenai Google Adwords? JOM Belajar dari Sifu Adwords..2 hari penuh kami akan ajar: Rahsia setup ads terbaikTips ranking TINGGI, tapi kos RENDAHTendang pesaing ke tepi, anda kat atasCantikkan ADS untuk naikkan clickNaikkan CTR tanpa perlu susah payahPolisi Adwords ni mudah jika anda b…

Swap Review IG PERCUMA

Image
Assalammualaikum...
Ade tak antara korang yang buat sales melalui IG aka Instagram?  Kalau ada dan berminat nak swap review, boleh Whatsapp hamba di talian : 017-6119716 
Ada yang berminat untuk naikkan follower instagram anda? Klik :
bit.ly/PowerInsta


Sekarang ni tengah bosan, so, mood baik nak review secara percuma.  Bila follower aku dah 10k nanti aku charge korang RM1000/review... ok. tu aku acah je. 
 Bai.