Posts

Teknik Software Mudah Naikkan Post Iklan di FB GROUP

Image
Assalammualaikum, :)

Nak share dengan korang teknik untuk sentiasa upkan iklan di FB GROUP. Seriously menjadi sebab aku dah try trial dia..memang iklan aku sentiasa up dan menjadi perhatian di group.:)

Yang bestnya teknik ni siap kita boleh :
✔ SCHEDULING
✔ EASY BUMP & DELETE
✔ IMPORTING TARGET
✔ POST TEMPLATE
✔ AUTO WAKE UP
✔ SUPPORT MULTI USER

Sangat2 memudahkan kerja kita, so x payah dah duduk 24jam depan pc..hehe~

Korang boleh try dulu trial secara PERCUMA, kalau rasa berbaloi, cuba lah...kalau taknak...rugi lah...PERCUMA kan..:)

Bagi yang nak cuba teknik/software ni klik : Robot Fesbuk



Nah, tunggu apa lagi? Jom la try : ROBOT FESBUK


Beriklan di Google

Image
Assalammualaikum..:)
Khusus untuk para peniaga, Pernah tak nampak iklan di Google?  Kalau ya, apa kata korang try beriklan di sana, InsyaALLAH hasilnya memberangsangkan tanpa perlukan kos yang tinggi kalau kena caranya.

Hasil apabila beriklan di Google :


Kenapa beriklan di Google? Cuba anda ambik masa sekejap, biasanya jika anda mencari barang yang hendak dibeli.  Di mana anda cari info? Google bukan? 
Nah, itu baru anda sendiri, kalau dilihat dari segi undian pula ternyata tiada enjin carian dapat mencabar Google.  Sehingga Oktober 2014, Google memegang pasaran enjin carian sehingga 89% untuk seluruh dunia! So, di situ peluang cerah untuk bisnes anda maju dan lebih dikenali! 

Ingin ketahui lebih lanjut mengenai Google Adwords? JOM Belajar dari Sifu Adwords..2 hari penuh kami akan ajar: Rahsia setup ads terbaikTips ranking TINGGI, tapi kos RENDAHTendang pesaing ke tepi, anda kat atasCantikkan ADS untuk naikkan clickNaikkan CTR tanpa perlu susah payahPolisi Adwords ni mudah jika anda b…