Posts

Menulis dari hati

Image
Assalammualaikum..☺
Menjadi tabiat aku untuk singgah ke page Mudahnya Menjemput Rezeki setiap hari, baru-baru ini, ustaz Fathuri banyak kongsikan hal-hal menulis, menjadi penulis dan sebagainya.
Bagaimana mahu orang membaca tulisan kita secara berterusan? Caranya dengan menulis sesuatu yang lahir dari hati.
Bahkan aku, bagaimana nak menulis dari hati... Seharian aku ambik masa fikir untuk menulis apa pada entri kali ini..huhu
Kebiasaannya kawan-kawan menulis entri tu mendapat ilham dari mana ya? Kongsikan boleh? 
Salam jumaat. ❤❤❤

BORONG TUDUNG MURAH

Image
Assalammualaikum..:)
Tak tau kat mana nak borong tudung? meh baca nih.. Ada banyak tau tudung yang Puan Merah ni jual...
Ni salah satunya :

BORONG INSTANT SHAWL DUA MUKA & BANYAK LAGI JENIS TUDUNG/SHAWL
=================
Bawal Hoodie yang kini baru keluar pasaran dan sudah mempunyai permintaan yang sangat tinggi!

Uniknya Instant Shawl :
* Kain Jenis Chiffon
* Pelbagai Pilihan Warna menarik
* Menampakkan si pemakai tampil MEWAH!
* Mudah dan kemas!
* FREE POSTAGE!

Harga Runcit : RM25 free post
Borong dengan HARGA yang sangat MURAH!

Jana Pendapatan melaluinya atau boleh juga digunakan sendiri, ^_^ *warna adalah Random
Berminat?
CALL/WHATSAPP :
012-595 7880 (Sue) @ PM di :  Puan Merah

FOLLOW BLOG PUAN MERAH