Posts

REVIEW : Buku Mudahnya Menjemput Rezeki

Image
Assalammualaikum, :)
Apa khabar?  Pernah tak dengar tentang buku Mudahnya Menjemput Rezeki karangan Ustaz Fathuri Salehuddin?

Sejak tahun 2014, aku menjadi pembaca setia kepada buku ini,walaupun berulang kali baca,  aku tak bosan. Banyak ilmu & pengajarannya.
Aku ingat lagi sebelum menjelma nya Ramadhan 2014, keadaan kewangan aku dan suami sangat2 teruk, sehingga aku dilema, kenapa sales jatuh, kenapa dah buat soft-selling, hard selling pun xde yang nak membeli & menggunakan servis @ produk yang aku tawarkan. Aku buntu..
Suami masih dengan kerjanya, pergi kerja jam 10 pagi, balik 10 malam.  Gaji? Cukup-cukup makan..saving? langsung xde.
Akhirnya aku mula mengoogle, "teknik tarik rezeki", "cara pikat hati customer" dan pelbagai lagi. Argghh..semua sama je! Aku buat ape pun tak jadi, sampai aku frust, dah la time tu aku pregnant, memang stress amat.
Kemudian, aku terjumpa buku ni di Facebook, ada hamba Allah share berkenaan buku ni, aku tertarik, sakan teru…

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Image
Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

{ Click banner di atas untuk sertai }
Hadiah : RM50 Cash x 10 pemenang
Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015

Syarat-syarat wajib :
1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur
2. Follow blog :
akupenghibur.com, shamieraosment, sayidahnapisah, miminadam, bahejabella, kakitravelkhairuddin, papaglamz, enyabdullah, eryati, azirahman.com, shahira
3. Like Fanpage :


4. Follow instagram :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72


Segmen Cash RM 500 by akupenghibur.com di sponsor oleh shamieraosment, sayidahnapisah, miminadam, bahejabella, kakitravelkhairudin, papaglamz, enyabdullah, eryati, azirahman.com dan shahira
** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com