Posts

Dapat Jemputan ke Lazada Online Revolution Luncheon

Image
Semalam dapat email ni, tak tahu ada ke tak kesempatan nak join. Aku saja hide tu semua sebab aku tak pasti ni Private event ataupun tak..khusus untuk para affiliate lazada. :)







BAGAIMANA : Hasilkan RM1380 Dalam Masa 1 Minggu TANPA ADA, JUAL dan PROMOSI PRODUK, dan TANPA MODAL?

Image
Dengar macam HYPE kan? Tapi saya nak kongsikan juga bagaimana.. ALAH BUAT DROPSHIP LAH TU? Saya kata BUKAN!

Kalau dropship kita pilih produk untuk kita jadi agen, kemudian promosikan produk tersebut. Tapi, saya tidak memilih model bisnes tersebut, SEBAB jadi satu limit bagi saya berkaitan produk, saya TERPAKSA promosikan produk yang ada sahaja. Tapi kalau saya kata, BEST TAK kalau orang datang pada kita, dan tanya je barang apa, kita kata ADA! ?
Apa yang anda buat? KIta cuma jadi PERSONAL SHOPPER. Ya, tukang belikan barang.
Ni Flow apa yang anda boleh buat : 1. Anda boleh tanya rakan-rakan ada tak nak cari sebarang produk, saya nk tolong dapatkan ada harga LAGI RENDAH dari pasaran tempatan. 2. Kemudian mereka berikan nama dan gambar produk. 3. Tugas anda cuma survey harga pasaran, dan kemudian, cari produk tersebut dari supplier DI CHINA ( sebab kebanyakkan produk yang ada keliling kita memang datang dari sana ( kecuali makanan, kosmetik dan produk tempatan ) 4. Anda bandingkan harga …