Posts

Jari terkepit pintu kereta & Majlis Sanding B.Ngah_Isteri

Image
Assalammualaikum..:)
Eh, kau asal mana? Aku asal Sarawak. 
Asal kau tak macam orang Sarawak pun?
Abis tu, takkan aku nak bawak kek lapis atas kepala aku?
Ha..marah-marah..

Hahaha..kelakarkan video tu. Aku saja edit .:D

Berbalik kepada tajuk, jari aku terkepit pada pintu kereta ni pada tarikh 16.10.2015. Time tu aku outing ngan Family aku and member2 aku.

Nak di jadikan cerita, time jari aku terkepit tu, aku dah planning dah taknak bagitau suami aku sebab aku ingatkan sakitnya biasa2 je. Tapi few minutes lepas tu, jari aku mula berdenyut2 kuat,
" arrghhh tak tahan la..nak bagitau ke tak kat suami ni" , bisik aku di dalam hati..haha

Sakit gila! Nak tak nak, Hilanglah kemaskulinan aku, terus aku mengadu kat suami. Kawan2 aku suggest g klinik terus, kebetulan klinik dekat sangat tempat yang kitorang nak lepak masa tu, so, aku pun setuju lah.

Kau rasa kau nak tangguh ke tak g klinik kalau kau tengok tangan kau cenggini  ☟☟☟


Mesti tak kan, walaupun kau takut gila nak jumpa doktor sebab seria…

Dapat Jemputan ke Lazada Online Revolution Luncheon

Image
Semalam dapat email ni, tak tahu ada ke tak kesempatan nak join. Aku saja hide tu semua sebab aku tak pasti ni Private event ataupun tak..khusus untuk para affiliate lazada. :)