Posts

I love blogging Giveaway by WAWA

Image
I love blogging Giveaway by wawa! .. nak join? Klik banner di atas k..:)
okeh...kenapa aku nak join Giveaway ni?sebab yang utama : nak menang la..heheheh sebab yang kedua..aku nak berkenalan ngn tuan punya blogger...merapatkan silaturahim...^^ sebab yang ketiga....aku nak dapat hadiah lagi...:D
ok,untuk Giveaway ni aku tag :Hafizah
ok done..^^

Kereta Pelik? : Jalan atas dinding

Image
NOTED : Sila abaikan Iphone/Ipod/Ipad Control di atas.
Kereta control ni memang permainan dari dulu...pergi je kat mana2 kedai permainan,mesti ada kereta control..tapi,yang uniknya tentang kereta yang aku nak cite ni ialah...
Kereta Control ni boleh jalan atas dinding...tapi cane bleh jalan atas dinding? ha...kereta ni jalan atas dinding dengan menyedut...macam vacuum...hmm,pandaikan pencipta kereta ni....
Ouh superb nye kete ni!!  macam magik pun ada...
Harga pasaran : RM65, tapi aku jual RM50 je khas utk blogger...tp untuk RM50 ni,korang kene la gtau korang ni blogger,kalau x,aku charge harga biasa la...RM65...heheh...

utk pengetahuan korang semua : Kereta ni menggunakan power :.6 x AA Battery
ok,nk tengok kereta ni jalan kat dinding? 
bleh tengok kat sini : http://www.youtube.com/watch?v=4bxn-uSrNFE&feature=player_embedded
berminat? leh pm aku kat sini : >>Klik Sini <<

Pashmina Murah dan sangat sof...

Image
Kod : PashBlue

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25

* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762



Kod : PashOren

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25
* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




Kod : PashMerun

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25
* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




Kod : PashPurple

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25

Borong Make Up Brand MAC

Image
PERHATIAN : MAC ni closed to original & gred AAA, & jgn risau,ia ny x memudaratkn pengguna pun...

dan perhatian jugak : Minima borong adalah bernilai RM180 ke atas sahaja..:)



Utk borong palette di atas minima adalah 6 unit : 
Harga Borong : RM30/unit


utk borong Lipstick MAC minima adalah 12 pcs: 
Harga Borong : RM5
1 Unit mengandungi sedozen Eyeliner/Lipliner pencil
utk borong Eyeliner/Lipliner Pencil minima adalah 6 pcs : 
Harga Borong : RM9


Utk Mascara Mac  Minima order ialah 6 Unit :
Harga Borong : RM6

BERMINAT??
Boleh email saya di : hacumhaha@yahoo.com



MakeUp Set MAC murah!

Image
KOD : SET MAC

RM69 Included Postage

1 ) 88 Eyeshadows.

2)Lipstick : Pilih salah satu nombor Lipstick yg di kehendaki.

3)BB Cream MayBelline

4)Mascara Mac

5)Liquid Eyeliner

6)2 Lip/Eye Liner

kalau nak, sila klik ni :https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




KOD : 15 Berus Mac

Harga : RM25

RM6 postage Semenanjung/RM9 sabah sarawak

kalau nak, sila klik ni :https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762

MUG BERUBAH WARNA mengikut suhu air! GEMPAK!!

Image
Mug ini akan berubah warna mengikut suhu air yg kita tuang atau letak di dalamnya.... letak di gagang pun boleh berubah warna....
mug ni akan bertukar jadi warna puteh dan tulisan akan berubah menjadi OFF kepada ON. memang gempak! 
HARGA : RM28 + RM6 postage semenanjung/RM9 postage sabah sarawak.
sape nak order,bleh terus message ke nombor : 0135626883
FOR SERIOUS BUYER ONLY!!

CONTEST : Menangi hadiah berupa wang RM60 & lain2

Image
Menangi hadiah berupa wang RM60 berserta teddy bear,patung chipmunk dan juga gift {mystery} dengan menyertai peraduan CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU RAYA ini!!....
syarat2 penyertaan ialah : 
1) Sudah menjadi liker page
https://www.facebook.com/BusinessBerjayaOnline

2) Merupakan rakyat malaysia yg menetap di MALAYSIA.

Cara penyertaan nya mudah sahaja :

1 ) Hantarkan gambar anda bergaya dengan BAJU RAYA dengan posing yg terBAEK!! ke email : hacumhaha@yahoo.com

2 ) mintak kawan2 like gambar yg kami akan upload di page :
Business Berjaya Online di dalam album CONTEST BERGAYA KASUT RAYA KATEGORI L& CONTEST BERGAYA KASUT RAYAKATEGORI PEREMPUAN ...:) itu sahaja! mudah kan??



Pemilihan pemenang berdasarkan 40% like dan 60% pilihan admin...
Contest ini akan di tutup pada 28 September 2012..dan 30 September adalah tarikh pengumuman siapa pemenang..:)


Contest Duit Raya Untuk Semua!

Image
why you guys patut join this contest? contest? uh uh.. mesti la korang kene join,sebab korang bleh kenal ngan si pemilik blog neh.... selain dari tu,kalau korang menang, korang leh pau si blogger ngn sponsor tu hadiah.. betol x? :D

tu la niat aku..hehehhe..kalau aku menang leh pau encik blogger ngn kwn2..hehhe... *ups..sorry encik blogger contest..(:*



Entry ini adalah penyertaan bagi "Contest Duit Raya Untuk Semua!"yang ditaja oleh broblogger.netLaziestday.com dan Azri.my

Senarai GiveAway & Contest yg aku Join di Bulan Ramadhan ^^

Image
Klik gambar tuk join yeppp...^^
Klik gambar tuk join yeppp...^^


Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^
Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^


Gempak GiveAway by Fatin Roziana

Image
Gempak? memang gempak wa cakap lu bai... hadiah2 memang menarik...lu tak nak join? lu rugi... kalau lu nak join, lu klik itu gambar kaler grey..kelabu la...
*hikhikhik*
mood : tengah rajin memanjang.

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize

Image
Join cik buaya punya Give Away! huhu... Cik Buaya ni punya name blog agak style la..:D
ok,kalau aku di beri pilihan utk choose nak yg mane...aku choose RM50..heheh..:P *mata duitan sikit*
aku tag : Encik Pemberi Maklumat , Cik gadis , Encik Lelaki

okeh,done tagging! simple je kan Give Away ne...jom join! :)

Contest: Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack...

Image
menarik tak hadiah di atas? jom ar join..klik la banner di atas utk join k..:)
 saya tag : En.Billy

Simple : GIVEAWAY NASZ : OLE-OLE DARI THAILAND

Image
tadaa!! klik banner di atas utk join ok..:)
ok. GiveAway yg Encik Naser ni buat cool gila, sebab hadiah2 nya dari Thailand!,  so,to those yg suka brg2 from Thai, jom r join..:)


Gempak Giveaway Hari Raya by Amercorner.Com

Image
nak join, klik banner kat atas k..:)
ok,yang menarik pasal blog Amercorner.Com ni kan...yg aku dah terjah la...dia sediakan tutorial utk new blogger ngn old blogger...macam2 la tutorial yg dia bagi..so,nice di jadikan sebagai rujukan...Amercorner.Com ni jugak menyajikan pembaca dengan tips2 untuk meningkatkan trafik dan sebagainya..so,banyak info yg bleh dapat...
jom join reramai contest neh! simple je..:)

Aida first GiveAway sempena Ramadhan

Image
nak join? klik banner di atas yekk..D:
i like that banner...sbb si dia pernah buat banner camni mase contes aku dulu..:) thx awak~~*sempat lagi..:P*
jom same join GiveAway neh....hadiah2 pun menarik...lagi pun cara2 nak join sangat mudah...
jom join!...:)

GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim

Image
klik sini untuk join give away ini :  sini 
Kenapa saya suka tudung FAREEDA?
sebab..design tudung FAREEDA ni tampak elegan dengan esklusif dan sangat elegan. harga pun sangat berpatutan dengan kualiti yang di hidangkan.  Selain,tudung FAREEDA turut menampilkan design2 yg sangat menarik dan juga boleh membuatkan si pemakai kelihatan cantik apabila menggunakannya..


oleh sbb saya xde koleksi tudung FAREEDA lagi,jadi inilah tudung pilihan saya.

Giveaway From Lin Handmade

Image
tengah aku jalan2 di mr.google tadi..terjumpa la satu contest neh..from Lin Handmade... aku x join dulu...aku g fan page Lin Handmade Greetings Card dulu kat fb..
and then kat sane aku terjumpa handmade yg aku paling suka...iaitu :

tada!! comel gila kan! 
korang suma jom la join GA ni...
*doakan aku terpilih utk GA ni ye..:D*





RM100 - RM5000 nak x?

Image
teringat aku sebelum aku join BIZ ID neh...orang tag gmbr duit je aku remove, menyampah tengok bende2 camtu..takut la scam kan... dunia sekarang,macam2 boleh jadi...tu yg aku x brani nak amek risiko tu... tapi one day, aku ternampak sorang member fb aku publish n tag gmba ni kat aku..aku ape lagi,terus je berdebat ngn dy.. "asal ko join benda ni..ko rugi kang baru tau"..pastu dy terus explain n tunjuk bukti dalam cimbclicks dy...aku terdiam. n perdebatan tu habis kat situ je...
n then one day, aku hadapi kesesakan duit sangat2...tapi aku bernasib baek customer ramai pulak datang beli barang kat bisnes shop aku  :Business Berjaya Online.
n then bile dah dapat untung, aku labur duit RM100 tu kat dalam biz neh..lame gak ahh aku nak tunggu respon,neves gak mase tu,takut2 kang duit aku kene songlap, rugi tu...n semalam,aku dapat butiran yg aku dah aktif..so,aku bleh start biz neh....
so far,ALHAMDULILLAH,lepas aku berusaha, aku dapat modal aku balek RM100,skang aku bergiat lagi …

Teddy Bear Besar Murah!

Image
Teddy Bear Besar Gedabak Dan berkualiti!!





semua teddy bear ni di ambik dari Shanghai,China..Kualiti x perlu di pertikaikan lagi...mmg cool..:D berminat x? huhu
berminat bleh email di : hacumhaha@yahoo.com
aku dah ada satu...korang bile lagi? heheh
thankz utk si dia sbb bg teddy bear! heheh..ingat lagi mase tu kat airport awak bagi kat saye! cheh! bercerita pulak aku ni kann kan....:P ok bai.


Image
gambar yg di pertaruhkan...klik klik!!


Bidaan bermula dari RM5! Betol ke?

Image
ouh...kali ni aku terfikir nak melancarkan lagi bisnes dengan membuka bidaan serendah dari RM5....
barang2 yg aku nak bukak bidaan setakat ni ade dua je....nanti2 aku buat lagi kalau ade rezeki lebih yekkk....
ehem! nak citer sikit pasal biz aku...esok aku nak pos barang yg customer order...ade yg order ATM machine, E-cigarette...n nak buat C.O.D kek lapis....woahhh!!...kesian encik pengepos aku...:)
ok2..balek kepada barangan yg aku buat bidaan tadi....







Kamera Film Plastik! cOOL giLA!

Image
terjumpa barangan unik! woahhh! gempak gila aplikasi dia....
Shooting LOMO Style, hidden corners, sharp, fantastic visual impact!
 A double-lens reflex 35mm camera

Harga : RM60 sahaja! 




Boleh g ke page : Business Berjaya Online  kalau berminat yekkk...:D

Jadik Business Woman Memang cool!!

Bismillah....

pengalaman pertama meniaga...huhu...^^ aku ingat lagi..awal2 aku bukak bisnes online ni...aku mmg xde modal... aku mulakan dengan buat dropship dari rakan2 bisnes yang lain... maksudnya..aku just promot..then dorang yg akan yg akan buat semua..
walaupun komisen xlah seberapa..tp aku cuba bertahan...lagipun perniagaan aku x sampai sebulan lagi... then lepas je beberapa minggu berbisnes...dengan duit komisen yg ada... aku mula melebarkan bisnes aku dengan memborong barang2... pada mula nya mmg susah nak carik supplier yg boleh bagi harga yg best.... tp di sebabkan ada pertolongan dari si dia.... kesemua urusan aku menjadi senang..heheh..thx dear...love2..:D
minggu pertama memulakan bisnes dengan modal sendiri..mmg banyak dugaannya... ye la,customer tu manusia..macam2 la perangai yg kite kene layan...hoho..sabar ja la... kalau x sabar...bisnes x menjadi..ye tak?..:)
pastu2...aku offer kat member2 yg nak buat dropship...so far alhamdulillah..dapat responl ade r dalam berbel…

DROPSHIP : business tanpa modal

Image
[PENGAMBILAN DROPSHIP DITUTUP]
uh uh...dah lame x pos..ni sume gara2 internet yg berjalan bagaikan kura2....=="
okeh...terus kepada tajuk...aku nak carik sape2 yg berminat nak jadi agen dropship utk biz aku.... tanpa modal pun da boleh terus jadi agen aku...simple kan?
lagi bez,setiap item yg korang jual aku akan bagi rm5...korang leh mark up harga sendiri...tp xyah la mahal sangat..kang xde plak customer yg nak beli...^^
actually dulu pun aku buat gak dropship ni...so far,alhamdulillah..bisnes aku berjalan lancar....then aku leh bukak bisnes sendiri tanpa perlu jadi dropship lagi...:D
okeh..barang2 yg aku nak jadikan dropship adalah.......jeng2...che! bleh tengok gambar kat bawah....







and last skali adalah ACTIVATION KEY KASPERKY...yg aku jual ni genuine ok!..:D

ok..to sape2 berminat..leh la pm aku or comment kat sini..:)